Hoe zet ik het werkrooster in mijn digitale agenda
Het koppelen van je werkrooster aan je digitale agenda kan doormiddel van een "iCal" koppeling. Hiervoor is een persoonlijke link aangemaakt. Deze link kun je vinden door op het dashboard in de loggen en op "instellingen" te klikken. Hier vind je de persoonlijke iCal link.

Het inladen van deze link is afhankelijk van de software die jij gebruikt maar voor de veelgebruikte kun je deze handleidingen gebruiken:

Apple OSX iCal
Apple iPhone
Office 365
Google calender