Koppeling Apple osx agenda
Om de diensten uit Scheduly toe te voegen aan je Apple osx agenda maak je gebruik van de iCal link. Deze is te vinden op de instellingen pagina als je bent ingelogd.

Stap 1: Open de Agenda app

Stap 2: Klik in de bovenste balk op "Archief" en vervolgens op "Nieuw agenda-abonnement"

Stap 3: Vul nu je persoonlijk ical link in. Deze is te vinden op de instellingen pagina van Scheduly

Stap 3: Stel "werk automatisch bij" in op "elk kwarier". Je kunt eventueel een naam opgeven voor je agenda.

Stap 8: Klik op "Ok". Je Scheduly diensten zijn nu toegevoegd aan je apple osx Agenda