Koppeling Office365
Om de diensten uit Scheduly toe te voegen aan je Office365 agenda maak je gebruik van de iCal link. Deze is te vinden op de instellingen pagina als je bent ingelogd.

Stap 1: Ga naar je Office365 agenda

Stap 2: klik boven in het menu op de "add calendar" knop
klik op add calendar

Stap 3: klik vervolgens op "From internet"
klik op from internet

Stap 4: Hier vul je de persoonlijke iCal link in. Deze vind je op de instellingen pagina als je bent ingelogd in Scheduly. Tevens kun je een naam geven aan je agenda
Kopieer de ical link en kies een naam

Stap 5: Klik op "Add calendar". Je Scheduly diensten zijn nu toegevoegd aan je Office365 Agenda