Koppeling iPhone agenda
Om de diensten uit Scheduly toe te voegen aan je iPhone agenda maak je gebruik van de iCal link. Deze is te vinden op de instellingen pagina als je bent ingelogd.

Stap 1: Ga naar instellingen van je iPhone

Stap 2: klik op "accounts en wachtwoorden"

Stap 3: klik op "Nieuwe account"

Stap 4: klik onderaan op "Anders"

Stap 5: klik onderaan op "Voeg agenda-abonnement toe"

Stap 6: Vul hier je persoonlijke iCal link in. Deze is te vinden op de instellingen pagina in Scheduly"

Stap 7: De velden gebruikersnaam en wachtwoord moeten leeg blijven. Gebruik SSL moet aangevinkt. Bij beschrijving kun je eventueel een naam voor de agenda opgeven

Stap 8: Klik rechtsboven op "Bewaar". Je Scheduly diensten zijn nu toegevoegd aan je iPhone Agenda