Een dienst inplannen
Het inplannen van een dienst kan alleen als manager. Dit is mogelijk via de App en het dashboard.

Via het dashboard
Klik op de "planner" knop in het menu. De planner zal nu geopend worden, en een eventueel rooster template word zichtbaar. Personeel kan ingepland worden door op een dienst te klikken en de juiste medewerker te selecteren. Een nieuwe dienst toevoegen is mogelijk door op 'extra dienst' te klikken

Via de app
Klik op de dag waarop je een dienst wilt inplannen. In de rechterbovenhoek verschijnt nu een plus-knop. Door hier op te klikken kan je een medewerker inplannen op die dag.