Ingeroosterde diensten zijn niet zichtbaar
Je hebt een rooster gemaakt maar de uren zijn niet zichtbaar via de app of het dashboard.

Waarschijnlijk moet het rooster nog gepubliceerd worden. Dit kan eenvoudig met de publiceer-knop rechtsboven in de planner. Medewerkers die de app gebruiken zullen nu ook een push-melding ontvangen waarin staat dat het nieuwe rooster beschikbaar is.

Tip: wil je meerdere weken in een keer publiceren. Ga dan naar de laatste week en klik op publiceer. Alle voorgaande weken worden dan automatisch meegenomen