Gewerkte uren exporteren
Het exporteren van gewerkte uren kan eenvoudig via het dashboard. Je moet hiervoor wel als manager ingelogd zijn.

• Klik op 'Management' in het menu
  • Klik op het tabblad 'Uren exporteren'
  • Selecteer in de kalender de periode waarvan je de uren wilt exporteren
  • Standaard worden de uren van alle medewerkers meegenomen. Je kunt dit veranderen door bij medewerkers aan of uit te klikken in het overzicht
Door op "exporteer excel" te klikken word er een excel bestand gedownload met alle uren van de geselecteerde periode en medewerkers. Wil je alleen snel de uren bekijken klik dan op "bekijk"